Nagy Zöld Hétvége!
2011. október 17
 
Az Agora munkacsoport és a Három Hegy Ifjúsági Egyesület csatlakozott a BTCV – a legnagyobb önkéntesekkel foglalkozó brit szervezet – Nagy (Zöld) Hétvége akciójához, amelynek célja felhívni a figyelmet az önkéntesség fontosságára. Partnerszervezeteink Angliában, Észtországban, Hollandiában, Görögországban, Németországban, Olaszországban és Franciaországban az október 21-23. közötti hétvégén szerveznek hasonló nagyméretű önkéntes akciókat, Udvarhelyszéken október 21-én, pénteken kerül sor a csemeteültetésekre. A hétvégi akció finanszírozója a Stavros Niarchos Alapítvány. Kapcsolat további információkért: Ambrus László (0740-174762), Gál Barna (0744-939360).
tovább »
 
Az Agora munkacsoport új környezeti nevelési projektje
2011. október 5
 
Júliusban indult az Agora munkacsoport új környezeti nevelési projektje, amely a ”Kincskeresők – udvarhelyszéki természeti értékek felmérése és védelme” címet viseli.
tovább » 
 
 
A programról

A „Kincskeresők – udvarhelyszéki természeti értékek felmérése és védelme” program fő célkitűzése megismertetni az iskolás korú generációval Udvarhelyszék természeti értékeit, ami egyben ezek hosszú távú fenntartásának és megőrzését is jelenti. A program keretében egyaránt alkalmazunk gyakorlatias környezeti nevelési elemeket (terepbejárások, természetben zajló tanórák, stb.) és szakmai anyagok kidolgozását, amelyek a tantermi foglalkozásokat segítik.

înainte »
 
Hírek        Programról        Résztvevők        Fajok        Linkek        Kapcsolat        Támogatók